Εκτύπωση

 

Η iCandy είναι μια βρετανική οικογενειακή επιχείρηση που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Με σχεδόν ογδονταετή πορεία και τεχνογνωσία στον παραγωγικό κλάδο, τεχνογνωσία που έχει περάσει στην τρίτη γενιά της οικογένειας, η τρέχουσα γενιά, που εκπροσωπείται από τους αδελφούς Bradley και Warren, εισέρχεται τώρα στην τέταρτη δεκαετία παραγωγής προϊόντων ασφαλείας για παιδιά.

Το εμπορικό σήμα iCandy λανσαρίστηκε στην αγορά το 2005 και βασική αρχή του είναι να παρέχει στους γονείς τα πιο όμορφα καρότσια παγκοσμίως, καρότσια ανυπέρβλητης ποιότητας με καινοτόμο και υπερσύγχρονο σχεδιασμό.

Το 2009 η iCandy κυκλοφόρησε τη σειρά προϊόντων της στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά και σύντομα ακολούθησαν διανομείς στη Σκανδιναβία, στις Κάτω χώρες, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Τσεχία. Εδώ και λίγο καιρό, τα προϊόντα iCandy κυκλοφορούν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Σκοπός των Βρετανών σχεδιαστών της iCandy είναι να παράγουν πολυτελή προϊόντα ανυπέρβλητης ποιότητας, τα οποία θα ακολουθούν τις νεότερες τάσεις της βρετανικής μόδας με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ η ασφάλεια, η καινοτομία και η λειτουργικότητα θα αποτελούν βασικές προτεραιότητες.

Η iCandy, πάντα με γνώμονα τη φήμη της και την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει επιλέξει με προσοχή το δίκτυο της διανομής της, σε συνεργάτες που εμπιστεύεται να παρέχουν στον καταναλωτή την πιο εξατομικευμένη εμπειρία κατά την επιλογή, αγορά και χρήση των προϊόντων της.

 

Οικονομικά Στοιχεία